LE BRISTOL & DOM PÉRIGNON OFERĂ UN MENIU EXCLUSIV
Elegantul Le Bristol Paris s-a asociat cu marca de sampanie Dom Pérignon pentru a realiza o serie de meniuri exclusive. Dedicate celor mai rafinați clienți, meniurile sunt disponibile între 27 noiembrie 2023 și 18 februarie 2024 (cu rezervare prealabilă).
Situat în inima Parisului, hotelul Le Bristol este o oază de liniște și relaxare în mijlocul orașului aglomerat. Peste 1.200 mp de verdeață sunt ascunși în inima arondismentului 8, locul unde o rafinată colaborare vă poate purta pașii. Este vorba de o colaborare dintre elegantul hotel și Dom Pérignon, cel mai vechi producător de sampanie din lume. cum sărbătorile de iarnă se apropie, vă invităm să descoperiți acest pachet unic.
Meniul
Proiectul își propune să combine cunoștințele lui Eric Fréchon (Chef Le Bristol) și Vincent Chaperon (Chef de Cave Dom Pérignon). Împreună, cei doi artizani și-au imaginat cine exclusive în care creațiile unuia răspund recoltelor atent alese ale celuilalt. Conceput în șase etape, acest meniu unic reunește Foie Gras afumat cu emulsie de măcriș și Vintage 2013. Totodată, caviarul și corali de arici se potrivesc cu Vintage 2004 Plénitude 2.
Aceeași dinamică pentru înghețata de trufe, alune prăjite și sos Gianduja, totul însoțit de Dom Pérignon Vintage 2004 Plénitude 2. Fiecare meniu sau desert este însoțit de cupe concepute pe măsura acestei serii speciale de degustare. Pentru cei care doresc un astfel de pachet, meniul acesibil în formtul de doi până la șase invitați. Bine de știut, prețul comunicat de gazde este de 1.200 euro/persoană (cu rezervare prealabilă).
Le Bristol
Creat în stilul parizian grandiose, hotelul devine aproape instantaneu “acasă” pentru oaspeții care îi trec pragul. Demn de remarcat, Le Bristol Paris a fost primul hotel din Franța care a primit titulatura de “Palace”. Elegant și plin de farmec, hotelul oferă oaspeților săi posibilitatea de a face parte dintr-un club exclusivist. Denumit Web3, clubul este disponibil “doar pentru membri”, experimentând esența exclusivității, excelenței și “art de vivre”.