LANSON, PARTENERIAT SPECIAL CU EXMOOR CAVIAR

Lanson colaborează cu Exmoor Caviar, una din primele ferme de caviar britanice, pentru dezvoltarea unui pachet exclusiv de produse. În cadrul proiectului, clienții vor beneficia de un set-cadou Le Black Réserve și preparatul Cornish Salted Baerii.

Produse Exmoor Caviar (sursă Exmoor Caviar)
Produsele Exmoor Caviar se gasesc în acest moment în peste 100 de restaurant cu stele Michelin din Marea Britanie. Astfel, marca britanică a fost aleasă pentru a furniza produse complementare celor mai bune cuvée-uri din gama Champagne Lanson. Setul cadou, denumit “The Exmoor Caviar x Lanson Le Black Réserve”, include o sticlă de Le Black Réserve. Pachetul este completat de caviar Baerii (30 gr) și două linguri de Mother of Pearl.
Oferta
Pentru pasionații de produse rafinate, oferta cadou a mărcii britanice poate fi achiziționată la prețul de 100 Lire Sterline. Conform reprezentanților Exmoor Caviar, pachetul este disponibil la cumpărare începând cu luna aceasta. Dacă vizitați Londra în finalul anului, atunci trebuie să știți că oferta specială poate fi regăsită la The Arch Bar. Situat în cadrul InterContinental Hotel, barul oferă tartine special concepute pentru luna decembrie.

Ofertă Exmoor Caviar x Lanson Le Black Réserve (sursă Exmoor Caviar)
Alături de caviar, oaspeții pot degusta (pahar sau sticlă) un excelent cuvée Le Black Réserve al producătorului francez Lanson. Le Black Réserve este realizată din struguri Grand & Premier Cru (70%), vinificați în pivniță timp de cinci ani. Rezultatul este un vin spumant complex, cu profunzime aromatică. Gustul proaspăt de citrice și cretă evidențiează densitatea și vitalitatea vinului, aromele oferind note de marțipan, condimente și miere.
Cuvée-ul
Șampania îmbină armonios salinitatea specifică cu emblematicele meniuri Exmoor Caviar, produse tradiționale din icre de mărime medie. “Profilul de aromă este proaspăt, asemănător cu cel al stridiilor”, conform reprezentanților Exmoor. “Combinația vinurilor de rezervă face din Le Black Réserve un delicios non-vintge brut. Un detaliu care face din șampania noastră un companion gastronomic perfect”, Hervé Dantan (Lanson).